Tutkimuspalvelut.fi, yritykset, kunnat, järjestöt tutkimuspalveluita

Tutkimuspalvelut.fi - Palvelukonsepti

Tutkimuspalvelut.fi -palvelukonsepti on oululaisen Redocap Oy: n kehittämä kokonaisuus tehokkaaseen tiedon hankkimiseen. Tieto asiakkaista, markkinoista, henkilökunnasta ja monesta muusta toiminnan kannalta tärkeästä tekijästä kuuluu mielestämme kaikille. 

Kehitystiimissämme olemme käyttäneet monia eri tutkimustyökaluja ja hyödyntäneet tutkimuksia toteuttavia toimijoita. Yhteinen näkemyksemme oli se, että niiden haasteena oli korkea hintataso, vaikea käytettävyys, puutteelliset raportit ja pitkät toteutusprosessit. Tämän vuoksi päätimme kehittää jotain aivan uutta.

Tutkimuspalvelut.fi -konseptin ykköstavoite on tiedon louhinnan mahdollistaminen kaiken kokoisille toimijoille niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Konseptin ytimessä on teknologinen ratkaisumme ja osaava tiimimme. Nämä yhdessä mahdollistavat erilaisten kyselyiden ja tutkimusten tekemisen monikanavaisesti erittäin kustannustehokkaasti sekä nopeasti.

Olemme toteuttaneet useita erilaisia tutkimuksia niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille. Asiakkaidemme palautteiden perusteella palvelumme tuottaa heille juuri sitä lisäarvoa, minkä vuoksi sen rakensimme. Siksi voimme ylpeänä suositella sitä myös uusille asiakkaillemme!

Toimistomme sijaitsee Oulussa, mutta tutkimuksia teemme valtakunnallisesti. Ota yhteyttä jo tänään ja tiedät mihin suuntaan seuraavan kehitysaskeleen astut. Siirry kotisivuillemme www.redocap.fi ja tutustu kattavaan palvelutarjontaamme. Kaikkia yhteystietoja käsittelemme rekisterisselosteemme mukaisesti, minkä löydät kotisivujemme www.redocap.fi alareunasta.

                                                             

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kiitos

Kiitos yhteydenotostanne!


Tietotie 2
Oulu
infutkimuspalvelut.fi

© Copyright Tutkimuspalvelut.fi